Sean „Diddy” Combs, alias Puff Daddy, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani, este acuzat că a abuzat-o și violat-o pe fosta iubită, și ea cântăreață, notează SpotMedia.

Acuzaţiile îi sunt aduse într-un proces intentat de cântăreaţa și fotomodelul Cassie, al cărei nume real este Casandra Ventura, care susţine că Diddy a folosit puterea sa pentru a o ţine captivă într-o relaţie abuzivă timp de peste zece ani. Cei doi s-au despărţit în 2018.

New York Times a publicat joi un material în care femeia susţine că a fost agresată, bătută cu cruzime, şi violată în repetate rânduri şi că fiecare aspect al vieţii i-a fost controlat de către Puff Daddy. Conform documentelor din dosar, citate de publicaţia americană, ea s-a confruntat cu "un ciclu de abuz, violenţă şi trafic sexual".

Cassie a declarat că, după "ani de tăcere şi întuneric", a fost "în sfârşit pregătită să îmi spun povestea şi să vorbesc în numele meu şi în beneficiul altor femei care se confruntă cu violenţa şi abuzul în relaţiile lor".

Acuzaţii „scandaloase”

Puff Daddy respinge acuzaţiile drept "ofensatoare şi scandaloase" şi spune că acuzaţiile ar fi motivate de dorinţa lui Ventura de a obţine de pe seama sa 30 de milioane de dolari. 

„Doamna Ventura a recurs acum la depunerea unui proces plin de minciuni nefondate şi scandaloase, cu scopul de a păta reputaţia domnului Combs şi de a căuta venituri”, a transmis un reprezentant al rapperului. 

Detaliile procesului dezvăluie o imagine sumbră a relaţiei lor, cu Combs controlând viaţa personală şi profesională a artistei şi supunând-o unui tratament brutal, conform documentelor depuse la dosarul cauzei.

Mai mult, înainte de a face demersurile pentru procesul împotriva fostului iubit, Cassie susține că a fost sunată de avocaţii acestuia, care i-ar fi oferit o sumă din opt cifre „pentru a o reduce la tăcere şi a împiedica intentarea acestui proces", lucru pe care aceasta l-a refuzat.

Puff Daddy sau Diddy afişează pe reţelele de socializare o viaţă luxuriantă, fiind înconjurat de maşini de lux, bani şi femei. El este câştigător a trei premii Grammy, este fondatorul casei de discuri Bad Boy Records şi conduce un imperiu de afaceri. De asemenea, este o figură marcantă a hip-hop-ului, fiind cunoscut pentru hit-uri ca I'll Be Missing You, Bad Boys For Life sau I Need A Girl.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!