Rapperul american Wiz Khalifa a fost reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiștii din Costinești, după ce a fumat un joint pe scena festivalului „Beach, Please!”.

Artistul a fost dat jos de pe scenă de polițiști, care l-au condus la audieri. Scena a fost filmată chiar de organizatorii festivalului, care au și postat înregistrarea, a anunțat Hotnews.ro.

Duminică, DIICOT a anunțat că a început urmărirea penală în acest caz.

„La data de 14.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc. S-a reținut faptul că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis sub forma unei țigări artizanale”, a transmis DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Wiz Khalifa este cunoscut pentru muzica lui. El a fost nominalizat pentru Premiile Grammy și a jucat în câteva seriale și filme, inclusiv într-o comedie alături de Snoop Dogg.

De asemenea, are propria marcă de canabis,  Khalifa Kush, iar în 2014, în statul american Texas, a fost arestat pentru posesie de canabis. El a vorbit adesea deschis despre consumul de canabis și a afirmat în multe interviuri că cheltuiește mii de dolari pe lună pe iarbă și, de asemenea, că fumează zilnic.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!