DMX a ajuns joi pentru prima data in Romania, urmand ca vineri sa sustina un concert intr-un club din Bucuresti. Insa, acesta a avut parte de un incident neplacut imediat dupa ce a ajuns in Capitala, scrie cancan.ro.

Masina cu care a fost luat de la aeroport a fost lovita in plin de catre un alt barbat.Persoana in cauza este un preot, care pur si simplu nu a fost atent: "Nimeni a patit nimic, insa masina preotului a fost grav avariata. DMX nu a patit nimic, dar a tras o sperietura zdravana. Masina rapper-ului nu a patit nimic, dar cea a preotului a fost grav avariata si a fost nevoie de o platforma, pentru a putea fi luata de acolo. Acest incident nu i-a stricat buna dispozitie lui DMX", a declarat o sursa din staff-ul sau pentru acelasi tabloid.

In ultimii ani, DMX a fost de cateva ori arestat, de cele mai multe ori pentru detine si consum de Marijuana. In 2013, el a fost prin circuland cu o masina neimatriculata, fiind obligat sa respecte rigorile legii. Earl Simmons a inregistrat pana acum sapte albume si a jucat in peste 15 filme.