Rapperul Guess Who (Laurenţiu Mocanu) a ieșit pozitiv la drugtest, miercuri, după ce a fost oprit de polițiștii de circulație din București în zona Piața Victoriei.

Potrivit presie centrale, artistul a fost oprit de poliţişti în jurul orei 13.30 în Sectorul 1.

"În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal", se arată într-o informare transmisă de Poliţia Capitalei presei centrale.

Testul a scos la iveală faptul că artistul ar fi ieșit pozitiv la cocaină.

El a fost dus la audieri, la Brigada Rutieră București, iar la ieșire nu a vrut să facă declarații jurnaliștilor.

„Nu am nimic ce să vă declar. Să așteptăm rezultatele. O zi bună”, a spus el jurnaliștilor.

În vârstă de 37 de ani, Laurenţiu Mocanu este cunoscut la nivel naţional pentru melodiile sale în stil rap. El a s-a făcut remarcat încă de la începutul anilor 2000 prin piesele sale care transmit mesaje puternice din domenii precum politică ori social.

HotNews.ro precizează că într-una dintre melodiile sale, intitulată „Sex”, rapperul invocă consumul de droguri: „Nu există drog mai tare decât sexu' / Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu' / Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.