Teatrul Regina Maria vrea să răsplătească fidelitatea iubitorilor de teatru din Oradea. Drept urmare, abonaţii instituţiei în această stagiune au ocazia să asiste, live, la cea de-a XXIV-a ediţie a Galei Premiilor UNITER care va avea loc pe 9 mai, de la ora 21, în sala mare a Teatrului.

"Pentru a se putea bucura de acest eveniment cultural de mare amploare, spectatorii fideli nu trebuie decât să se înscrie pe lista de invitaţi şi să ofere un număr de contact pentru situaţii neprăvăzute. Înscrierile se fac la secretariatul teatrului, la numărul de telefon: 0259 436 592, de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Aceştia au mai precizat că, în limita locurilor disponibile, cei care se vor înscrie pentru a participa la Gala Premiilor UNITER, vor fi contactaţi pentru a li se confirma rezervarea. Este de precizat şi faptul că evenimentul va fi transmis live de TVR.

La această ediţie, orădenii speră că Teatrul Regina Maria va câştiga un premiu UNITER prin Richard Balint, nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal în spectacolul "Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas".