După finalizarea cercetărilor la locul cumplitului accident petrecut duminică dimineaţă în satul bihorean Tinăud, unde două TIR-uri s-au ciocnit frontal, poliţiştii au stabilit vinovăţia şoferilor.

Deşi iniţial se credea că şoferul autotrenului înmatriculat în Botoşani, care a decedat pe loc, a fost cel care a pătruns pe contrasens, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei bihorene, subcomisarul Alina Dinu, poliţiştii au concluzionat că, de fapt, şoferul TIR-ului de Bihor a intrat pe sensul opus.

Acesta este un tânăr de 25 de ani, domiciliat în satul bihorean Beznea, comuna Bratca. În prezent, el se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Oradea.

În acelaşi timp, pasagerul său, un tânăr de 28 de ani, tot din Beznea, a murit duminică, la spital. Motivele pentru care bihoreanul de 25 de ani a ajuns pe contrasens încă nu se cunosc.

Şoferul TIR-ului înmatriculat în Botoşani avea 37 de ani şi era domiciliat în Dorohoi.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 8.45, două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 1, la intrarea în localitatea Tinăud. Impactul între cele două autotrenuri a fost devastator, ambele fiind puternic avariate. În plus, în urma impactului, unul dintre TIR-uri s-a răsturnat peste un BMW parcat pe marginea drumului.

Citeşte pe această temă articolul "Accident la Tinăud: Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, zdrobind un BMW. Un şofer a murit (FOTO/VIDEO)"