Prietenii Veseliei sună din nou adunarea la ERA Park Oradea! De data aceasta, simpaticele personaje le dau întâlnire celor mici duminică, 29 august, la o scenetă plină de învăţăminte, dar şi la un super atelier de creaţie.

Piesa "Rătăciţi pe munte" prezintă povestea unor copii care, aflaţi într-o excursie cu clasa, decid să se despartă de grup, pentru a o lua pe scurtătură. În scurt timp, însă, îşi dau seama că s-au rătăcit şi încearcă, prin diverse metode, să ajungă acasă.

Atelierul de creaţie, la rându-i, este menit să le pună participanţilor imaginaţia la contribuţie. Fiecare copil va primi câte un set de instrumente necesare pentru a realiza o decoraţiune prin pictură sau brodare, aşa cum îşi doreşte.

Atât sceneta, cât şi atelierele se vor desfăşura în sala de evenimente a centrului comercial, cu reprezentaţii din 30 în 30 de minute, în intervalele orare 11-13 şi 17-19.

Bineînţeles, intrarea este liberă pentru toată lumea, însă este foarte important de reţinut că în sală vor putea fi prezenţi simultan cel mult 50 de copii, pentru a putea respecta măsurile de siguranţă anti-Covid. Purtarea corectă a măştii de protecţie este, de asemenea, obligatorie.

"Nu ezitaţi, aşadar! Vă aşteptăm alături de noi, într-o aventură de neuitat!", au transmis reprezentanţii ERA Park.