Tămbălău cu stricare de chef în urmă cu două sâmbete la Tărian. Ales pe 9 iunie să fie primar al comunei Girișu de Criș din octombrie, PPR-istul Dan Babău (foto stânga) a realizat un „flagrant delict” la o petrecere dată de șeful compartimentului Evidența Populației din Primărie, Adrian Cuc (foto dreapta), ales și el, dar din partea PNL, în viitorul Consiliu Local.

Înarmat cu telefonul mobil, Babău a filmat cum Cuc chefuia de ziua lui în sala de mese a clădirii unde se țin cursurile after-school, apoi a pus înregistrarea pe Facebook și l-a rușinat pe liberal, comentând că „acest lucru este sfidător la adresa cetățenilor din comună, care dacă au un eveniment îl sărbătoresc la Căminul Cultural, nu în sala de mese unde copiii mănâncă”.

Luat la întrebări de viitorul edil șef, viitorul consilier n-a recunoscut că era aniversarea lui, zicând că era „un eveniment privat”, dar primarul încă în funcție, Ioan Pașca, tot de la PNL, a confirmat motivul chefului.

Acesta a pretins, însă, că în aceeași sală de mese a chefuit vara asta, în iulie, inclusiv Babău, chiar cu aprobarea lui, ceea ce PPR-istul susține că nu-i adevărat.

Cert e că, la Giriș, „luptele politice” comunale au trecut, vorba cronicarului, la faza de cuțite și pahare, adică a conflagrațiilor pe petreceri. Pentru aleși, actuali și viitori, a devenit pare-se mai important care pe unde chefuiește decât dacă și cum se dezvoltă comuna...

Înregistrările făcute de Babău pot fi văzute AICI

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!