Consilierul UDMR Pasztor Sandor, şeful Direcţiei Ape Crişuri, a blocat miercurea trecută, în ultima clipă, un schimb de imobile pe care urma să îl facă vestitul consilier local PDL Vasile Petruţ cu Primăria Oradea.

Omul lui Petru Filip trebuia să dea municipalităţii şase garsoniere într-un bloc din strada Războieni în schimbul unei suprafeţe de teren situate în Şoseaua Borşului, la intrarea în sediul firmei sale.

Schimbul, avantajos pentru municipalitate, care urma să rezolve problema cazării unor sportivi de la Clubul Sportiv Municipal, a fost blocat chiar înainte de şedinţa de Consiliu de către Pasztor, care şi-a amintit că o eventuală construcţie pe terenul cerut de Petruţ ar bloca accesul la un depozit al Apelor.

Democrat-liberalul, care aştepta realizarea târgului de 9 luni, a explodat brusc: "Dacă era vorba de un consilier UDMR actele erau gata în două luni!". Bihorel se bucură că în sfârşit a intrat şi Petruţ în rând cu oamenii. Pentru că numai oamenii de rând mai aşteaptă aşa mult pentru rezolvarea unei probleme.