Sătul să stea la rând în traficul blocat, iar şmecherii cu maşini scumpe să se strecoare în faţă, un şofer l-a pus la punct pe un seamăn de-al său, conducător de Audi. Până la urmă, şmecherul n-a avut de ales decât să caute capătul cozii de maşini.

Întâmplarea s-a petrecut la graniţa dintre România şi Bulgaria duminică seară, când miile de români care se întorceau de la mare au rămas blocaţi în trafic.

În timp ce majoritatea şoferilor aşteptau în maşini ca întreaga coloană să avanseze, unii, de regulă şoferi de maşini scumpe, fentau rândul, încercând să se bage în faţă. Sătul de şmecheri, un bărbat s-a dat jos din maşină şi s-a pus în faţa unui Audi care încerca să depăşească întreaga coloană. "Dă-te, bă, la o parte...", îi spune şoferul şmecher. "Dă-i drumul la coadă, ce, eşti mai şmecher? Băi, du-te la coadă, eu stau de patru ore aicea", îi zice şoferul care s-a pus în faţa Audi-ului.

Cum şi alţi şoferi s-au băgat în discuţie, cerându-i şoferului de Audi să se ducă la capătul cozii, acesta n-a avut de ales decât să se întoarcă din drum şi să-şi asume lecţia primită. Rămâne de văzut şi cât o ţine minte, însă.