Compania controlată de orădeanul Zoltan Teszari, RCS&RDS, a solicitat înregistrarea mărcii "Digi Online" şi plănuieşte să lanseze serviciul de distribuţie de televiziuni prin intermediul internetului. Informaţia a fost făcută publică de Mediafax, care citează surse din industria media.

Solicitarea RCS&RDS la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a fost făcută în data de 12 noiembrie, iar pe 1 octombrie a fost înregistrat domeniul digi-online.ro. Pe forumul Softpedia, unul dintre membri spune: "Platforma o să funcţioneze pe domeniul digi-online.ro şi presupun accesarea canalelor proprii RCS&RDS de pe internet (atât PC/laptop, cât şi smartphone/tabletă).

Datele de la OSIM indică faptul că RCS&RDS a solicitat înregistrarea acestor mărci pentru clasele "Telecomunicaţii", "Publicitate" şi "Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale".

Până în prezent, compania de telecomunicaţii nu a depus la Consiliul Naţional al Audiovizualului documentaţia pentru obţinerea unui aviz în baza căruia va putea lansa acest serviciu.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România"