După mai multe săptămâni în care au străbătut cele 25 de comune din jurul Oradiei unde RER Vest a preluat serviciul de colectare a deşeurilor, echipele care le ofereau bihorenilor posibilitatea de a semna la poartă contractul de salubrizare şi-au încheiat misiunea.

În total, 24.000 de bihoreni au devenit clienţii RER Vest. Cei care nu au fost acasă sau au refuzat să semneze documentele vor putea contracta serviciul de salubrizare la sediul din Oradea al companiei, de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 79. De asemenea, în perioada următoare, reprezentanţii RER Vest vor fi prezenţi, câte o săptămână, în sediul fiecărei primării de comună, cu acelaşi scop. 

Bihorenii care deja au contract, dar nu au primit încă noile pubele, trebuie să aibă răbdare, deoarece RER Vest încă nu a finalizat distribuirea lor. Fiecare nou client primeşte gratuit o pubelă de culoare neagră, pentru deşeurile reziduale, una de culoare verde pentru sticle, saci galbeni pentru deşeuri din plastic şi metal, respectiv saci albaştri pentru hârtii şi cartoane.

Pe de altă parte, bihorenii care deja au contracte încheiate şi au primit şi pubelele trebuie să le folosească, deoarece RER Vest nu va mai colecta deşeurile din alte recipiente.