Cel mai nou clip publicitar conceput pentru modelul Renault Twingo a fost interzis la televiziunea italiană, din cauza unei scene de lesbianism.


Televiziunea italiană RAI şi grupul TV Mediaset deţinut de premierul Silvio Berlusconi au refuzat să ruleze un clip publicitar Renault, din cauza unei scene considerate prea fierbinţi, în care protagoniste sunt două tinere, informează "The Huffington Post".

De altfel, cele două conglomerate TV şi-au susţinut decizia de a nu difuza clipul prin aceea că autorii campaniei au folosit autoturismul - Renault Twingo, recent intrat şi pe piaţa românească - mai degrabă ca alibi pentru filmuleţul considerat deocheat.

Într-un comentariu, găzduit de "Corriere della Sera2, se arată că în niciun moment, pe durata clipului, nu este adus atenţiei publicului vreun detaliu tehnic privitor la maşină.

Pe de altă parte, Daniele Tranchini, de la agenţia Publicis Milano, a declarat, pentru "The Telegraph", că intenţia autorilor a fost să realizeze un clip original şi plăcut, în niciun caz vulgar - scop care, susţine el, a şi fost atins.