Cântăreaţa şi compozitoarea americană Taylor Swift a stabilit un nou record în industria muzicală. Gigantul Spotify a anunțat că Swift a devenit prima artistă care a obţinut un număr de 100 de milioane de ascultători pe lună pe platforma de streaming.

„Comportament de regină. Pe 29 august, Taylor Swift a devenit prima artistă din istoria Spotify care a atins 100 de milioane de ascultători lunar”, au anunțat reprezentanții Spotify pe rețeaua X, fostă Twitter.

G4media.ro notează că, luna trecută, Taylor Swift a reuşit performanţa de a avea mai multe albume pe primul loc în topuri decât oricare altă artistă din istorie, notează.

Unul dintre aceste albume este "Speak Now (Taylor’s Version)", lansat în iulie. Este cel de-al treilea album din cadrul proiectului cântăreţei de reînregistrare a primelor sale şase discuri după ce fostul său manager, Scooter Braun, i-a vândut catalogul muzical.

Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 din SUA, devenind al 12-lea disc al cântăreţei care ajunge pe primul loc în Billboard. 

"Speak Now (Taylor’s Version)" a avut succes şi în Marea Britanie, obţinând statutul de al zecelea album al lui Swift care ajunge pe primul loc în acest clasament.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!