Lotus Center a fost cel care a pus punct final unui weekend incendiar, în care, stimulate de deschiderea Oradea Shopping City, toate mallurile orădene s-au întrecut în concerte şi evenimente ca să atragă publicul.

Campania "The Pink Days" a continuat duminică, la Lotus Center, cu un concert de zile mari. După ce vineri a cântat Edward Maya şi Vika Jigulina iar sâmbătă Voltaj, ultima zi a săptămânii a fost rezervată hip-hopului, pe scenă urcând cunoscutul interpret Guess Who. La concert au participat peste 1.500 de spectatori, în majoritate tineri.

Pe scenă, alături de Laurenţiu Mocanu (adică Guess Who) a cântat şi Griffo, un hip-hoper care a colaborat, printre alţii, şi cu Paraziţii.

Cu 15 minute înainte de începutul concertului, care a întârziat doar 5 minute, parcarea s-a umplut de lume. Artistul a cucerit orădenii din start, lucru care s-a văzut încă de la piesa "Tu", când publicul a cântat refrenul în locul său. A urmat apoi "Extrema Zilei" şi "EuGen", piese la care spectatorii au ridicat mâinile în aer şi au cântat, de asemenea, odată cu interpretul.

Un incident neobişnuit a avut loc la piesa "A doua oară", când Guess Who s-a oprit după prima strofă, a recunoscut că s-a încurcat şi şi-a cerut scuze. A continuat apoi, spre satisfaţia spectatorilor. O parte dintre piese au fost dedicate prietenilor artistului, Maximilian, Spike, Grasu XXL şi Agresiv, colaboratori la multe dintre producţiile artistului.

Cele mai gustate piese, cele în care orădenii au dansat şi au ţinut mâinile în aer, au fost "Tot mai sus" şi "Locul Potrivit". După aproximativ 40 de minute, artistul a coborât de pe scenă, dar a fost întors de fanii care i-au scandat numele. A mai cântat două piese, încheind concertul cu cea mai în vogă piesă din repertoriul său, "Tot mai sus".

Campania "The Pink days" de la Lotus Center continuă şi săptămâna care vine. În cadrul Lotus Fashion Week, în fiecare seară, de la ora 19, vor avea loc prezentări de modă. Luni este programată o prezentare de lenjerie, marţi o prezentare de confecţii casual şi smart casual pentru bărbaţi, miercuri va fi ziua pantofilor şi a accesoriilor, iar joi Săptămâna Modei se va închide cu o prezentare de rochii de seară şi ţinute office pentru femei.

Tot la Lotus Center, în noua zonă de Food&Entertainment va avea loc marţi, de la ora 20, un spectacol de Stand Up Comedy care îl va avea în prim plan pe Cristian Dumitru, de la trupa "It's Show Time".