Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Aleşd, a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins de radar în timp ce rula cu 186 km /h, la volanul unui Alfa Romeo.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, aleşdanul a fos prins în trafic luni seară, pe DN 1, între Oşorhei şi Săcădat. "A fost depistat M.S., de 26 de ani, din Aleşd, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 186 km/h înregistrată radar, pe un sector de drum pe care viteza maximă admisă este de 100 km/h", se arată în comunicat.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 603 lei şi totodată i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.

"Este un record cel puţin pentru ultimii 6-7 ani, dacă nu este chiar record absolut. Eu, cel puţin din ‘91 încoace, nu îmi mai amintesc să fi fost prins în trafic cineva conducând cu o asemenea viteză", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul şef Dorin Sava, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor.

Pe de altă parte, potrivit aceluiaşi comunicat, în ultima zi, în Bihor au fost aplicate 91 de sancţiuni au pentru depăşirea limitelor legale de viteză.