Jucătorul de golf Tiger Woods i-a recunoscut soţiei sale, Elin Nordegren, că a înşelat-o cu nu mai puţin de 121 de femei în cei 5 ani de când sunt împreună. Sportivul în vârstă de 34 de ani şi-a recunoscut infidelitatea în timpul unei vizite pe care soţia sa i-a făcut-o într-o clinică specializată în dependenţa de sex în care era internat.

"Când Tiger era internat, a umplut patru pagini, făcând o listă a femeilor cu care a avut aventuri - erau 121 în total", a declarat o sursă din anturajul lui Tiger Woods.

Potrivit National Enquirer, Elin Nordegren, în vârstă de 30 de ani, a pregătit deja actele de divorţ, în care s-ar afla şi confesiunea jucătorului de golf. Publicaţia menţionează că soţia sportivului s-a hotărât să divorţeze însă doar după ce a aflat că Woods a avut o aventură cu fiica unei vecine, Raychel Coudriet, nume care nu se află printre cele 121 menţionate la clinică. "Raychel Coudriet nu se afla pe listă. După ce Elin a aflat de ea, i-a spus lui Tiger că a terminat-o cu el. Nu se mai pot împăca", a precizat sursa citată de publicaţia americană.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2007 şi Charlie Axel, de zece luni.