Rectorul Cornel Antal, soţul fostei manageriţe de la Maternitate, Liana Antal, încearcă să-şi ia revanşa, chiar dacă pentru asta trebuie să lovească sub centură. Săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, rectorul a afirmat că succesorul nevestei şi duşmanul său, Gavril Grebenişan, a discriminat patru medici din Maternitate, cărora nu le-a mai înnoit contractele de muncă încheiate pe perioadă determinată, în timp ce la alţi patru le-a aprobat prelungirea, pe motiv că aceştia aveau "pile".

Între ei, Antal a spus că este şi "partenera de gardă a doctorului Traian Mureşan", adică a celui care la data luării deciziei era directorul medical al Maternităţii.

Rectorul s-a răcorit astfel după ce ani în şir a înghiţit cu noduri ceea ce ştia toată lumea, şi anume că un alt medic (care n-a fost păstrat pe post) era "partenerul de gardă" al propriei neveste. La aşa prestaţie se poate spune că, în sfârşit, Antal şi-a arătat şi bărbăţia, şi statura, căci nu oricine poate lovi sub centură cu atâta precizie.