Iubitorii de modă, dar nu numai, au parte de reduceri de 20% în această perioadă, pe site-ul Britani.ro, unde pot găsi haine potrivite oricărui sezon, ale unor mărci apreciate precum Asos, TU, Bohoo, Next, Pretty Little Thing, River Island, Primark, George, By Very, Adidas, Nike, Clarks, dar şi încălţăminte şi accesorii de calitate la preţuri mici.

Brandul Britani este prezent în Oradea încă din anul 1993, primul magazin fiind înființat pe strada Matei Corvin nr. 168 în urmă cu 27 de ani și așteptându-i și în prezent pe doritori.

Pentru toată familia

Cei care intră pe site îşi pot găsi cu uşurinţă ceea ce li se potriveşte, atât hainele, cât și încălțămintea fiind organizate pe categorii: copii, femei şi bărbaţi. Apoi, la fiecare categorie, doritorii pot alege între tipurile de articole, dar şi să filtreze selecţia, alegând culoarea, mărimea şi preţul.

La secțiunea pentru copii, de exemplu, părinţii vor putea găsi haine din bumbac pentru aceştia, indiferent de vârstă, fie că este vorba de bebeluşi ori adolescenţi, iar la preţuri mai avantajoase pot să aleagă chiar şi un set format din bluză şi fustă, jeanşi şi tricou sau bluză şi pantaloni. Astfel, cei mici pot să aibă o ţinută nouă pentru şcoală, cu doar un click!

https://britani.ro/

Pentru femei, Britani.ro a pregătit o selecţie de produse la modă, dedicate atât sezonului de primăvară / vară cât şi pentru cel actual de toamnă / iarnă. Ele pot găsi salopete casual în culorile cele mai "vânate" sezonul acesta, geci şi paltoane călduroase, pantaloni pentru orice ocazie, cămăşi şi tricouri pentru toate gusturile, pijamale, dar şi genţi, curele, pălării sau chiar mănuşi din piele naturală cu preţuri de doar 25 sau 35 de lei (foto).

Şi bărbaţii au din ce alege. La categoria dedicată lor, ei pot găsi geci din fâş, sacouri elegante sub 100 de lei, pulovere, jachete şi cămăşi trendy, dar şi şosete multicolore. Pe Britani.ro, aceştia îşi pot achiziţiona şi echipamente sportive, pijamale, lenjerie intimă sau accesorii precum butoni de sacou, borsete, mănuşi pentru iarnă sau cravate.

În plus, pe site, vizitatorii pot selecta şi marca hainelor. Între altele, ei pot găsi îmbrăcăminte de la Asos, TU, Bohoo, Next, Pretty Little Thing, River Island, Primark, George, By Very, Adidas, Nike și Clarks.

Cu etichetă

Pentru că se apropie Halloween-ul, Britani.ro a adăugat şi o categorie dedicată costumelor de carnaval, cei mici putându-se deghiza în vrăjitori, zombie, vampiri, pompieri, Batman sau Scooby-Doo, iar cei mari în personaje precum Dracula, Maleficent, în scheleţi sau vârcolaci.

Deşi magazinul este unul de haine second-hand, multe dintre produse sunt noi, cu etichetă, ele nefiind purtate deloc. În plus, atât pe site cât și în magazinele fizice, stocurile se reînnoiesc în fiecare zi la ora 21, iar cei care știu deja regula stau în fața ecranelor pentru a afla noutățile.

Internauţii pot alege dintre pulovere şi cardigane pufoase, echipamente sportive la modă, outfit-uri office, dar şi încălţăminte potrivită pentru orice activitate.

Articolele vestimentare, accesoriile sau pantofii care se află la promoţii pot fi găsite uşor, fiecare la categoria aferentă, iar produsele noi sunt organizate şi ele într-o categorie separată.

Cumpărătorii mai trebuie să ştie că, dacă adaugă în coş produse de peste 150 de lei şi plătesc cu cardul, transportul este gratuit, oriunde în ţară.

Şi în Oradea...

Pentru cei care sunt iubitori de cumpărături offline, în Oradea există patru magazine Britani: în strada Moscovei nr. 17 (foto)¸ Matei Corvin nr. 168, Nufărului nr. 54 şi Transilvaniei nr. 18.  

În cel dintâi, deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00 şi sâmbătă de la 9:00 la 14:00, se găsesc de la lenjerie intimă, şosete, la rochii de gală, rochii office, sacouri şi pantaloni eleganţi, până la paltoane, geci sau fuste.

Pe lângă acestea, în magazin mai există botine şi cizme din piele naturală care nu au fost purtate niciodată, pantofi sport Nike, genţi cu animal print sau cu paiete, dar şi eşarfe multicolore care scot din anonimat orice ţinută.

Tot aici, părinţii pot găsi cu uşurinţă cele mai frumoase pijamale pentru copii, ciorapi cu Elsa din filmul Disney "Frozen" pentru fetiţe sau boxeri cu ariciul Sonic şi dinozauri pentru băieţei.  

Şi pe Facebook...

De reţinut că fiecare magazin are pe Facebook câte un grup dedicat, denumit în funcţie de stradă, unde în fiecare zi sunt publicate fotografii cu piesele de rezistenţă din stocul nou de haine. Astfel, internauţii pot să şi le rezerve şi să le ridice apoi din magazin.

De toate pentru toţi, de calitate, ieftin şi la îndemână...

(Advertorial)