Reîntors acasă după ce a fost demis din funcţia de director sportiv de la CS Universitatea Craiova, orădeanul Zeno Bundea revine ca jucător şi, după ce a fost refuzat de antrenorul Gheorghe Ghiţ la FC Bihor, a semnat pentru au an cu FC Hidişel, din Liga a IV-a.

"Am revenit acasă după experienţa de la Craiova şi îmi doresc să joc. Aş fi vrut să evoluez pentru FC Bihor, dar antrenorul a zis că nu sunt pregătit din punct de vedere fizic. M-am înţeles cu cei de la Hidişel, care sunt oameni admirabili, şi până în iarnă voi fi pregătit şi fizic. Cei de la Hidişel or să-mi dea drumul, dacă se va pune problema, să plec la FC Bihor", a declarant pentru Bihoreanul, Zeno Bundea.

Mijlocaşul orădean a fost curtat în vară de oficialii FC Bihor, dar a ales să plece la CS Universitatea Craiova în funcţia de director sportiv. După unele rezultate mai slabe ale echipei, a fost schimbat însă, precum şi antrenorul, un alt orădean, Erik Linkar.

După revenirea de la Craiova, tehnicianul celor de la FC Bihor a declarat că şi-ar dori un fotbalist precum Zeno Bundea, dară că "acesta, din păcate, nu este pregătit fizic acum".

În aceste condiţii, Zeno se află deja de câteva zile la Hidişel, unde s-a pregătit cu echipa şi unde se preconizează să debuteze la sfârşitul acestei săptămâni, în meciul de la Ştei.
După ce a fost pus pe liber de CS Oşorhei, tot la Hidişel a ajuns şi un alt jucător care a evoluat în Liga I, fundaşul Cristian Lupuţ, dar care nu va debuta în acest week-end, el mai având anumite probleme contractuale de rezolvat cu cei de la Oşorhei.