Rapper-ul Cheloo, component al trupei "Paraziţii", a publicat luni pe pagina sa de Facebook un mesaj controversat, care a devenit viral, în care îl atacă pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi critică modul în care autorităţile au gestionat epidemia de coronavirus din ţară.

În text, Cheloo vorbeşte despre faptul că, în loc să se facă teste, românii sunt îndemnaţi să poarte măşti, lucru cu care cântăreţul nu este de acord.

"Botniţa lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decât în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil", a scris el pe Facebook, susținând și că Arafat induce panică în populație doar pentru a le vinde româinlor măști. 

Cheloo mai spune că nu va mai cumpăra produse alimentare de la supermarketuri, ci de la ţăranii români.

Mesajul se încheie dur. "O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie", a scris artistul.

După o zi de la publicarea mesajului, acesta a strâns peste 4.000 de distribuiri. 

Rapper-ul este un cunoscut oponent al autorităților, în ultimul timp el distribuind pe pagina de Facebook multe mesaje împotriva regulilor impuse în timpul pandemiei.

 

Asasinat administrativ al spiritului. #refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid....

Posted by Cheloo16hzoficial on Sunday, July 5, 2020