Cinci bărbați din Bihor au fost reținuți de polițiști după ce s-au întâlnit și s-au luat la bătaie la o benzinărie din Chiribiș. Se pare că a fost vorba despre o reglare de conturi, dar motivul scandalului nu este clar. 

„La data de 11 ianuarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Marghita au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de cinci persoane, respectiv față de un bărbat de 46 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Balc, județul Bihor, față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Paleu, județul Bihor și față de un altul de 27 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, a transmis vineri, printr-un comunicat, comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Potrivit aceleiași informări, polițiștii îi bănuiesc pe cei cinci scandalagii că „la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, într-o stație de alimentare cu carburanți din localitatea bihoreană Chiribiș, ar fi fost implicați într-o altercație spontană, în cadrul căreia s-ar fi agresat reciproc, tulburând astfel liniștea și ordinea publică”. 

„Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Marghita”, se mai menționează în comunicat. 

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.

Potrivit unor informații, se pare că cei cinci se cunoșteau și s-au întâlnit la benzinărie pentru a „regla” niște neînțelegeri. Ei s-au lovit cu bâte. Totuși, nici unul nu a fost grav rănit. De asemenea, potrivit surselor BIHOREANULUI, nici unul dintre ei nu a depus plângere pentru loviri la Poliție, însă oamenii legii s-au autosesizat în privința acestei infracțiuni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!