Clubul FC Bihor Oradea și reprezentanţii instituţiilor care vor asigura securitatea şi ordinea la meciul din Cupa României dintre echipa orădeană și Dinamo le transmit spectatorilor informaţii importante legate de accesul pe stadionul Iuliu Bodola și regulile care trebuie respectate.

Potrivit unei informări trimise de FC Bihor, spectatorii care vor participa la meciul de vineri seara, programat cu începere de la ora 20:30, trebuie să ştie că:

- accesul pe stadion se va putea face începând cu ora 17:30, deci cu trei ore înainte de fluierul de start.

- în total vor fi deschise şase porţi. Poarta 1 este rezervată intrării echipelor, jurnaliştilor acreditaţi, oficialilor FRF, sponsorilor, invitaţilor de la tribuna oficială, celor cu abonamente la tribuna oficială şi celor cu abonamente de membru suporter (abonamente de 1 000 lei). De asemenea, Poarta 6, cea de la Peluza Nord, dinspre Tribuna 2 (tribuna dezafectată) este rezervată intrării suporterilor echipei Dinamo; două porţi de la Tribuna 1 vor avea câte patru căi de acces;

- biletele şi abonamentele vor fi scanate, astfel încât cu un bilet sau abonament se va putea intra o singura dată (dacă va încerca cineva să trimită biletul sau abonamentul, fizic sau codul de bare prin email, la vreo altă persoană din afară, trebuie să ştie că aceasta din urmă nu va putea intra, pentru că la scanare se va semnala acest lucru, respectiv că a mai fost scanat o dată);

- la intrarea în stadion se vor efectua controale stricte şi, conform Legii 4, nu va fi permis accesul cu: flacoane, umbrele, baterii, arme albe, produse inflamabile sau pirotehnice.

- nu va fi permis accesul persoanelor aflate vizibil în stare de ebrietate.

- este interzis accesul cu bannere şi steaguri care conţin mesaje injurioase, xenofobe sau rasiste!

- participanţii la eveniment sunt îndemnaţi să nu blocheze căile de acces şi scările din tribună.

- părinţii şi publicul, în general, sunt rugaţi să nu faciliteze accesul copiilor pe terenul de joc, atât pe timpul desfăşurării meciului, cât şi la finalul acestuia, pentru că, în caz contrar, clubul este pasibil de sancţiuni;

- spectatorii sunt îndemnaţi să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţiile de pe căile de acces.

Organizatorii mai precizează că după începerea jocului porţile de intrare ale stadionului vor fi închise.

„În speranţa că toţi participanţii la evenimentul de vineri seara de la Stadionul Iuliu Bodola vor respecta aceste reguli, dorim suporterilor clubului nostru şi tuturor celor care vor fi prezenţi să se bucure de spectacolul care va fi oferit cu ocazia acestui meci aparte în oraşul nostru, respectiv a unui meci desfăşurat în nocturnă şi cu tribunele umplute până la refuz!”, mai precizează conducerea clubului FC Bihor, în comunicat.

Între timp, Comisia Centrală a Arbitrilor a desemnat şi brigada de arbitri la jocul FC Bihor – Dinamo. Această va fi condusă la centru de Ionela Alina Peşu, în timp ce arbitrii asistenţi vor fi Adrian Popescu şi Daniela Constantinescu, toţi trei fiind din Craiova.

Arbitru de rezervă a fost desemnat Mircea Ardelean din Arad, iar observator pentru arbitri, Eduard Dumitrescu din Piteşti. Delegat pentru joc este Marius Claudiu Ştefan din Orăştie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!