Piesa "Copilul acesta", scrisă de regizorul-dramaturg Joel Pommerat, este cea de-a şasea premieră a stagiunii 2009-2010 la Teatrul de Stat din Oradea.

Piesa va fi pusă în scenă la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 17 aprilie, de la ora 19, de către actorii trupei Iosif Vulcan, printre care şi Ioana Dragoş Gajdo, Anca Sigmirean şi Daniel Vulcu.

Spectacolul este regizat de către Vlad Massaci, fost regizor al Teatrului de Comedie şi al Teatrului din Leipzig, Germania. El a fost nominalizat în 1998 la Gala Premiilor Uniter.

Piesa "Copilul acesta" vorbeşte despre relaţiile dintre părinţi şi copii. Actorii vor interpreta zece scenete fiecare prezentând o încercare de dialog între adulţi şi copii. Piesa tratează complexitatea şi profunzimea relaţiilor dintre părinţi şi copii, dar şi dificultăţile pe care aceştia le întâmpină.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Bilete a Teatrului de Stat, iar preţul unui bilet de premieră este de 20 Lei. Orădenii pot să facă şi rezervări la numărul de telefon 0259.436.592.