RE/MAX Prime Capital, una dintre cele mai de succes agenții imobiliare din industrie, a fost nominalizată la prestigioasele premii Imobiliare.ro Awards 2023, la două categorii: Agenția Imobiliară Nouă a Anului 2022 în România și Agenția Imobiliară Locală a Anului 2022, în Oradea.

„Nominalizarea la categoria "Agenția Imobiliară Nouă a Anului 2022 în România" reprezintă o confirmare a viziunii noastre inovatoare și a angajamentului de a aduce noi perspective și soluții în industria imobiliară din România. Suntem mândri să fim recunoscuți drept o agenție imobiliară nouă care își propune să depășească așteptările clienților prin oferirea de servicii personalizate și de înaltă calitate.” - Mihai Pop, Broker Owner RE/MAX Prime Capital

„Nominalizarea la categoria "Agenția Imobiliară Locală a Anului 2022 ORADEA" confirmă faptul că suntem lideri în comunitatea noastră și că suntem dedicați să oferim soluții imobiliare de calitate superioară în regiunea noastră. Suntem recunoscători pentru sprijinul și încrederea pe care ne-o acordă clienții și partenerii noștri din Oradea.” - Ionuț Rugan, Broker Owner RE/MAX Prime Capital

După inaugurarea din 2022 a biroului, agenția RE/MAX Prime Capital a reușit să se remarce în rețeaua RE/MAX România, devenind cea mai premiată agenție din rețea în 2022, și să ajungă finalistă la premiile Imobiliare.ro Awards 2023, rezultate pe care le-a obținut datorită colaborării eficiente în cadrul echipei, strategiilor de management, marketing și vânzări, precum și a relațiilor solide și de încredere pe care le-a construit cu clienții săi.

Evenimentul Imobiliare.ro Awards 2023, organizat de Imobiliare.ro - primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, recunoaște excelența și realizările remarcabile în industria imobiliară.

Despre RE/MAX

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 128.000 de agenţi afiliaţi şi 8.300 birouri în 110 ţări, după 47 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii RE/MAX constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume.

Despre RE/MAX Prime Capital

RE/MAX Prime Capital este o agenție imobiliară din Oradea specializată în tranzacții imobiliare. Fondatorii RE/MAX Prime Capital au la bază o experiență de peste 15 ani în Marketing, Management și Vânzări, iar echipa de agenți imobiliari RE/MAX Prime Capital este formată din oameni de încredere, pregătiți să sprijine clienții în toate tipurile de tranzacții imobiliare: vânzări, achiziții și închirieri locuințe, spații comerciale, hale industriale, vânzări și închirieri ansambluri rezidențiale sau afaceri la cheie.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!