Cea de-a treia ediţie a Salonului Judeţean Fotograful de Nuntă al Anului, organizat de Asociaţia Euro Foto Art, Clubul Fotografic Nufărul şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, şi-a stabilit laureaţii din cei 8 fotografi profesionişti înscrişi în concurs.

Marele premiu de fotograful de nuntă al anului a mers către fotoreporterul orădean Remus Toderici, de la Crişana, care a mai câştigat premiul secund şi la secţiunea reportaj cu lucrarea "Sexi", dar şi cupa salonului la categoria "Love story", pentru seria de fotografii intitulată "Love in fun".

La categoria reportaj, premiul cel mare a revenit artistului fotograf Gaspar Norbert din Marghita, pentru lucrarea "Provocare". Categoria portret a fost câştigată de fotograful Sebastian Emil Remus, cu lucrarea "Fericire", al doilea loc în aceiaşi categorie fiind câştigat de Gaspar Norbert pentru lucrarea "Bucurie".

Locul secund la categoria "Love story" este ocupat de lucrarea "Romanticii" a fotografului Alin Mezei.

Vernisajul expoziţiei cu lucrările câştigătoare şi înmânarea festivă a premiilor, la care organizatorii invită toţi iubitorii fotografiei, va avea loc luni, de la ora 18, în Galeria "Euro Foto Art" din Oradea (Piaţa 1 Decembrie nr.12).