Câştigătoarea ediţiei 2010 a concursului Megastar Ungaria, orădeanca Renata Tolvai a concertat duminică în oraşul natal alături de Andras Kallay-Saunders, iubitul ei şi fost concurent la acelaşi concurs.

Cei doi au susţinut două concerte în pizzeria Queens, unul de la ora 17 şi cel de-al doilea de la ora 20 şi, la ambele reprezentaţii, au strâns sute de fani, care au umplut localul.

Orădenii au cumpărat cu multe săptămâni înainte toate biletele disponibile şi au mers duminică pentru a o asculta şi vedea pentru prima oară de după performanţa obţinută la Megastar pe Renata.

DSC_1617.JPGSpectacolul a început cu reprezentaţia lui Andras Kallay-Saunders, care a interpretat atât piese cântate în timpul competiţiei, cât şi altele din repertoriul internaţional. Pe scenă a urcat apoi Renata, aplaudată de toată sala.

Orădeanca a interpretat melodii cu care a făcut senzaţie la Megastar precum "Mindic az a perc", "Poker face", "Single ladies", "Crazy", sau "The show must go on". De asemenea, artista a cântat şi alte hituri internaţionale: "Fever", "Proud Mary", "I'm your baby", "Valerie" şi "Only girl". De altfel, orădenii care au vrut să asculte piesele cu care a concurat la Megastar şi acasă au putut cumpăra primul album al artistei chiar din Queens.

Punctul culminant al spectacolului a fost cântecul interpretat de Renata şi Andras în duet, "Endless love", cântat de Lionel Ritchie şi Diana Ross. Nu numai reprezentaţia celor doi a stârnit aplauzele publicului, ci şi sărutul aprins pe care orădeanca şi ungurul cu rădăcini britanice l-au împărţit chiar pe scenă.