Promisiunea NR. 3 a lui Viorel Cataramă în calitate candidat la funcţia de senator de Bihor din partea partidului Pro România: voi lupta ca măsurile de repornire a economiei să fie puse în practică. Nu putem fi cu adevărat liberi dacă nu avem o libertate economică şi libertate în muncă. Trebuie să ne asigurăm că românii ce îşi doresc să muncească au unde să o facă. Trebuie să ridicăm restricţiile în muncă şi să încurajăm antreprenorii.

Suntem în cel mai dificil moment din istoria recentă a României. Dincolo de criza sanitară, problemele economice şi nesiguranţa locurilor de muncă se resimt acut şi vor lăsa urme adânci pentru mulţi români.

Este foarte posibil ca ceea ce va urma, o criză economică fără precedent, să fie mult mai nocivă pentru poporul român decât pandemia Covid-19. Doctorii noştri se luptă, zi de zi, în spitale, să salveze vieţi şi ei trebuie aplaudaţi, dar ar trebuie şi ca guvernanţii noştri să se lupte la fel de tare ca oamenii să nu ajungă să moară de foame, pe drumuri, fără locuri de muncă şi fără viitor.

Avem nevoie de o nouă majoritate în Parlament care să pună oamenii pe primul loc, care să redea speranţa şi care să ofere predictibilitate economică. Nesiguranţa zilei de mâine e mai apăsătoare decât orice pandemie. Nu ştim dacă vom rămâne pe drumuri, fără locuri de muncă, nu ştim dacă vom fi carantinaţi, dacă ne vom putea vizita rudele, dacă vom avea Craciun, s.a.m.d.

În economie predictibilitatea este una dintre cele mai de preţ calităţi. Guvernul ia decizii de pe o zi pe alta, fără o logica clară sau un plan bine pus la punct, închide pieţe şi a târguri, dar lăsă mall-uri şi supermarket-uri deschise. E o dublă măsură cu care acţionează acest guvern străin de suferinţa şi disperarea românilor. Au închis restaurantele şi au făcut ca industria ospitalităţii din România să funcţioneze la 30% din capacitate, lăsând zeci de mii de oameni fără loc de muncă. Totul, făcut pe picior, fără nicio bază ştiinţifică.

Bătaia de joc la adresa românilor se va termina pe 6 decembrie! Din Parlamentul României mă voi asigura că interesele românilor sunt prioritare, capitalul românesc va fi încurajat şi promovat, iar micii antreprenori îşi vor putea relua afacerile care le asigură traiul de zi cu zi.

Pe 6 decembrie, ALEGE LIBERTATEA ECONOMICĂ! ALEGE LIBERTATEA ÎN MUNCĂ! ALEGE LIBERTATEA!

FĂRĂ LIBERTATE NU EXISTĂ VIAŢĂ!

Votează poziţia 4 pe buletinul de vot!

Material comandat de Pro România - Filiala Bihor şi realizat de Open Politics SRL, CMF 11200008