Muncitorii RER Ecologic Service au finalizat lucrările de amenajare a scuarului aflat la intersecţia Bulevardului Decebal cu străzile Primăriei şi Calea Aradului.

Lucrările, în valoare de 36.062,67 lei, cu TVA inclus, au fost făcute pe cheltuiala operatorului de salubritate, care va asigura şi întreţinerea locului.

„În cadrul lucrărilor de amenajare a fost curățat terenul scuarului, a fost transportat pământ vegetal, s-a nivelat și s-a frezat terenul, a fost semănat gazon și s-au plantat arbuști de talie mică și plante perene. Scuarul este prevăzut acum și cu sistem de irigare corespunzător, realizat de Compania de Apă Oradea”, a informat Primăria Oradea.

Înainte de aceste lucrări, scuarul nu avea un sistem de irigaţie, aşa că gazonul nu rezista. În plus, şoferii criticau că arbuştii de aici obturau vizibilitatea.

„În urma acestei lucrări, Oradea are o nouă suprafață de spațiu verde amenajată în mod corespunzător, fiind astfel rezolvate și problemele de vizibilitate din zonă”, mai arată comunicatul Primăriei.

Operatorul de salubritate RER Ecologic Service va asigura şi întreţinerea zonei în continuare.