Operatorul licenţiat de salubritate RER Ecologic Service continuă acţiunea de spălare a pubelelor şi containerelor asociaţiilor de proprietari din oraş. Muncitorii au terminat de spălat recipientele din Rogerius şi Ioşia, aşa că au trecut în zona Nufărul.

Înaintea utilajului care spală pubelele şi containerele trec utilajele care le golesc, astfel încât niciun recipient să nu rămână necurăţat şi nedezinfectat. Autospeciala concepută pentru această activitate are un rezervor de apă de 6.000 litri şi poate spăla o dată fie două pubele, fie un container. Băgate în interiorul utilajului, recipientele sunt spălate cu jeturi puternice.

În plus, detergentul dezinfectant folosit este şi deodorant, aşa că, după spălare, pubelele degajă în jur un miros plăcut. Apa folosită la spălarea recipientelor este stocată în autospecială, după ce a fost filtrată de reziduurile solide.

Operatorul de salubritate recomandă reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari să participe la operaţiune, pentru a putea să confirme efectuarea acesteia.