Fie că este vorba de un beci plin de vechituri, de un pod în care s-au adunat sute de obiecte nefolositoare ori de o grădină neîntreţinută, oricare din aceste locuri pot fi dereticate ca la carte de muncitorii firmei RER Ecologic Service.

Separat de activitatea pe care o desfăşoară pe domeniul public al oraşului, societatea oferă persoanelor fizice şi juridice o paletă diversificată de servicii, la preţuri mai mult decât avantajoase!

Pentru toate nevoile

Unul dintre serviciile oferite de RER Ecologic Service orădenilor este transportul deşeurilor rezultate în urma construcţiilor. Conform regulamentului de salubritate, acestea trebuie transportate la depozitul ecologic al oraşului, abandonarea lor pe domeniul public fiind absolut interzisă.

Pentru a satisface necesităţile tuturor orădenilor, RER Ecologic Service poate pune la dispoziţia clienţilor containere de diferite dimensiuni, de la 2 metri cubi la 23 de metri cubi. Acestea sunt amplasate la adresa menţionată la contractarea serviciului în cel mult 48 de ore de la solicitarea clientului. Apoi, la expirarea contractului, recipientele sunt urcate de muncitori pe platforma unei autospeciale, iar molozul e dus la depozitul oraşului.

Din pod până în beci

Cum profilul firmei este de salubrizare, persoanele fizice şi juridice pot cere muncitorilor RER Ecologic Service să le cureţe diferite încăperi ori zone. De pildă, firma oferă servicii de curăţenie în poduri şi beciuri, fiind asigurat, desigur, şi transportul deşeurilor rezultate.

La fel se întâmplă şi cu resturile vegetale de pe urma lucrărilor pe spaţiile verzi. Echipe distincte de cele care lucrează la întreţinerea spaţiilor verzi din oraş pot asigura întreţinerea şi amenajarea grădinilor ori curţilor de bloc, de la nivelarea terenului până la plantarea de flori sau arbori. Orădenii care stau la bloc trebuie să ştie, însă, că RER Ecologic Service nu răspunde de resturile vegetale rezultate din amenajările făcute de alte firme, obligaţia transportării acestora fiind exclusiv a firmelor respective. Toate serviciile oferite de RER Ecologic Service pot fi contractate la sediul societăţii din strada Tudor Vladimirescu nr. 79.