RER Vest continuă să străbată cele 25 de comune în care a preluat recent serviciul de salubrizare, pentru a încheia contractele de salubritate cu cetăţenii şi pentru a le preda recipientele noi în care să arunce deşeurile.

Aşa cum se ştie, în tot judeţul, deşeurile se colectează acum în patru fracţii: resturile din plastic şi metal se pun în sacii galbeni, cele din hârtie şi carton în sacii de culoare albastră, sticlele în pubele verzi, iar deşeurile reziduale, care nu pot fi reciclate, în pubelele negre. Aceste reguli se regăsesc şi într-un ghid de colectare separată pe care compania l-a împărţit tuturor viitorilor clienţi.

Chiar dacă nu a finalizat activitatea de contractare, RER Vest a demarat colectarea deşeurilor de la toţi locuitorii comunelor deservite. Atenţie, însă: după ce echipele operatorului de salubritate vor trece pe la toate porţile, deşeurile vor fi colectate exclusiv de la gospodăriile pentru care s-au încheiat contracte de salubritate!

Cele 25 de comune în care RER Vest este operator de salubritate sunt: Biharia, Borş, Ceica, Cetariu, Copăcel, Drăgeşti, Gepiu, Girişu de Criş, Hidişelu de Sus, Holod, Husasău de Tinca, Ineu, Lăzăreni, Nojorid, Oşorhei, Paleu, Săcădat, Sălard, Sânmartin, Sântandrei, Sârbi, Spinuş, Tileagd, Toboliu şi Vârciorog.