Operatorul de salubritate RER Vest continuă campania de împărţire a rolelor cu saci galbeni în Oradea în fiecare marţi şi joi, când se golesc pubelele negre ale orădenilor care locuiesc la case.

În urma utilajelor care ridică deşeurile, vin echipele RER Vest care distribuie rolele. "Astfel, fiecare localnic care are contract pentru ridicarea din saci a ambalajelor din hârtie, carton, metal şi plastic va primi în pubela neagră - după ce aceasta a fost golită - rola cu cei 25 de saci galbeni. Le reamintim orădenilor că vor fi împărţiţi saci doar clienţilor care nu au datorii mai vechi de 90 de zile", a declarat Laura Dărăban, responsabil de comunicare în cadrul RER Vest.

Compania de salubritate face apel către orădenii care nu au primit încă rolele cu saci să scoată în săptămânile următoare pubelele negre pentru golire. "Mai mult, să ţină cont că am introdus colectarea de la ora 2 dimineaţa şi să pună pubelele la limita de proprietate cu o seară înainte de ziua de colectare", a mai spus Dărăban.

Sacii galbeni sunt destinaţi colectării separate a deşeurilor care pot fi reciclate: PET-uri, folii, pungi, diverse deşeuri de ambalaje, hârtii şi cartoane, metale, doze de aluminiu, cutii de lapte sau de iaurt etc.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!