Operatorul de salubritate RER Vest a anunţat că a modificat programul de colectare a deşeurilor în trei comune din Bihor: Copăcel, Lăzăreni şi Vârciorog.

Pentru eficientizarea rutelor de colectare, zilele de ridicare a deşeurilor au fost schimbate. Mai precis, în Lăzăreni, deşeurile reciclabile se vor colecta de-acum încolo în zilele de marţi, în loc de vineri.

O schimbare identică s-a făcut şi în Copăcel, unde sacii galbeni, albaştri şi pubelele verzi se vor ridica în zilele de marţi (nu vineri).

La Vârciorog, modificările vizează toate tipurile de deşeuri: deşeurile reziduale se vor ridica în zilele de miercuri (în loc de marţi), iar cele reciclabile în zilele de marţi (în loc de vineri).

"Toate calendarele de colectare se găsesc atât pe pagina de Facebook a RER Vest, cât şi pe site-ul nostru, www.rervest.ro. Compania noastră pregăteşte şi tipărirea calendarelor de colectare pentru populaţia din Zona Metropolitană Oradea, ca mai apoi să fie distribuite clienţilor noştri", a transmis RER Vest.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!