Pe lângă că se îngrijeşte de curăţenia din Oradea, operatorul de salubritate RER Vest pune preţ şi pe sănătatea angajaţilor, care s-a dovedit atât de fragilă în contextul pandemiei de Covid-19.

Conducerea companiei a decis să-şi răsplătească toţi angajaţii care s-au vaccinat împotriva virusului Sars-Cov-2 sau care urmează să o facă. Fiecare salariat al RER primeşte, din partea societăţii, un premiu în valoare de 200 lei, dacă prezintă dovada vaccinării cu schema completă la biroul de Resurse Umane al companiei.

„RER Vest mulţumeşte salariaţilor care deja s-au vaccinat, protejând atât sănătatea lor, cât şi pe a colegilor de la locul de muncă. Vaccinarea este o măsură de protecţie pentru noi, pentru familiile noastre şi pentru colegi, vaccinurile fiind eficace şi sigure”, este mesajul pe care operatorul de salubritate l-a transmis celor 547 de angajaţi. Totodată, RER a distribuit angajaţilor pliante cu mesaje ale medicilor, care explică de ce vaccinarea este necesară şi oportună.

Înainte de demararea acestei campanii de premiere, în compania orădeană de salubritate 13% dintre salariaţi erau vaccinaţi împotriva Covid-19. În ultimele două săptămâni, procentul a crescut la 17%.