Artistul orădean Călin Pop a lansat, vineri, pe YouTube şi alte platformele online, videoclipul piesei "Respect", a doua piesă de pe viitorul album "Cutia cu secrete".

Videoclipul surprinde o expediţie în munţi a alpinistului timişorean Horia Colibăşanu, dar apar şi câteva secvenţe scurte în care Călin Pop cântă la chitară, fiind filmat de fiul său, Marius Pop.

„Prin această piesă am vrut să transmit că persoanele care reuşesc să-şi îndeplinească visurile prin muncă, fără să accepte compromisuri, merită tot repectul din partea noastră, așa cum este și Horia, un neînfricat care se avântă pe cele mai înalte vârfuri de munte”, a spus artistul, pentru BIHOREANUL.

Versurile şi muzica îi aparţin solistului orădean. La proiectul muzical au mai colaborat şi Toni Dijmănescu la chitară şi Flavius Suciu la tobe, doi membri ai trupei "Reşiţa Rocks", cu care Pop a cântat în mai multe rânduri.

Piesa este cea de-a doua, după „Văpaia”, de pe albumul "Cutia cu secrete", care încă nu a fost lansat, fiind încă în proces de creaţie. "Albumul va avea mai mult de zece melodii, nu ştiu încă numărul exact pentru lucrez și acum la ele. Fiecare piesă va fi lansată, cu videoclip sau fără, pe platformele de streaming", a mai spus artistul orădean.

"Cutia cu secrete" a fost inspirat din unele trăiri, experienţe sau taine pe care le-a avut în ultimii ani solistul trupei Celelalte Cuvinte. Unele dintre melodii vor fi realizate în colaborare cu mai mulţi artişti, inclusiv cu fiul său, Marius Pop, chitaristul lui Smiley.