Pandemia de Covid-19 a inspirat un antreprenor din Suedia, care va inaugura în curând un restaurant unic în lume, scrie descopera.ro.

Pornind de la nevoia ca oamenii să stea la o distanţă cât mai mare unii de alţii, localul intitulat "Nowhere" (Nicăieri) va avea doar şase mese, toate răspândite în mijlocul sălbăticiei din rezervaţia naturală Häringe-Hammersta, în regiunea Stockholm.

Clienţii nu se vor întâlni între ei, iar ca să ajungă la masa rezervată, indiferent că este în pădure, pe câmp sau pe malul unui râu, vor trebui să facă întâi o plimbare prin natură.

"De-a lungul timpului, am devenit experţi în escapade, atât mintal, cât şi fizic, dar, din cauza crizei coronavirusului, am fost obligaţi să ne oprim. În loc să călătorim în străinătate, ne regăsim în natură, unde putem descoperi locuri magice, pe care nu le-am considerat anterior destinaţii", a afirmat Moa Gürbüzer, CEO-ul firmei Oddbird, care a amenajat ineditul restaurant. Localul se va deschide pe 20 august, dar deja are rezervări făcute.

Din cauza distanţelor între mese, viitorii clienţi sunt avertizaţi că nu vor fi serviţi cu promptitudine, mai cu seamă că nici bucătăria nu va fi prea aproape. Dar măcar vor avea timp să admire natura...