Circulaţia pe mai multe străzi din centrul Oradiei rămâne restricţionată până în ultima săptămână a lunii aprilie, a decis, vineri, Comisia de specialitate a municipiului. Restricţiile sunt impuse de lucrările la strada Libertăţii.

"Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier a avizat azi, 9 aprilie, prelungirea restricţionării circulaţiei pe străzile Iosif Vulcan – Nicolae Grigorescu –Libertăţii, pe tronsonul de la intersecţia I. Vulcan – N. Grigorescu până la intersecţia Libertăţii – I. Vulcan, până în data de 26.04.2021. Prelungirea este necesară în vederea executării lucrărilor la obiectivul "Pietonalizare zona str. Libertăţii" şi a fost solicitată de către constructorul SC Flandor Transcom SRL", se arată într-un comunicat transmis de Primăria Oradea.

Pe de altă parte, la solicitarea OTL SA, pentru lucrările de reparaţii la calea de rulare în zona parcului Ghioceilor, circulaţia rutieră va fi închisă în intervalul 19 - 29 aprilie în perimetrul capăt str. Lipovei – parcul Ghioceilor. Închiderea este necesară pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la linia de tramvai, au transmis autorităţile.