PSD-iştii se pregătesc să se înşurubeze în scaune înainte să predea puterea. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog vrea să-i securizeze postul de manager al Spitalului CFR din Oradea amicului său, dr. Mircea Şandor Huniadi, şeful de lucrări care îi ţine locul când chiuleşte de la cursuri.

După doi ani în care acesta l-a exercitat cu delegaţie, postul de manager a fost scos la concurs când a devenit clar că Guvernul Dăncilă are zilele numărate.

Programată pentru săptămâna aceasta, competiţia cu final previzibil a fost organizată aşa încât managerul interimar să nu poată fi concurat nici măcar de un laureat Nobel, majoritatea membrilor comisiei de concurs fiind oameni ai lui Bodog.

Printre cei care vor testa candidaţii, pe lângă un reprezentant al Ministerului Transporturilor de care aparţine spitalul, se mai numără doctoriţa Lucia Daina, care i-a ţinut spatele lui Bodog în scandalul de plagiat, şi managerul Spitalului de Recuperare din Băile Felix, Ramona Suciu, şi ea apropiată a fostului ministru.

Iar pentru ca lucrurile să fie şi mai clare, comisia de contestaţii este prezidată de nimeni altul decât... Florian Bodog. Bravo, Dottore!