În cadrul proiectului "It's Big Taste Time", centrul comercial Lotus Center îl aduce la Oradea pe maestrul bucătar Horia Vîrlan, care va găti pentru orădeni, dar va da şi lecţii tututor celor care vor să-i afle o parte din secrete.

Sfaturi de la "Chef"

Cunoscut drept bucătarul glumeţ, care taxează nepriceperea culinară a vedetelor în emisiunea "Cireaşa de pe tort" de la Prima TV, Horia Vîrlan se va afla la Oradea duminică, 18 decembrie. De la ora 18, maestrul va face o demonstraţie în cadrul unui proiect al Lotus Center de promovare a artei culinare. "Lecţia" va avea loc la etajul I al mallului, iar pasionaţii vor avea intrare gratuită.

"Reţetele pe care le va prepara sunt o surpriză pentru noi. Ceea ce e sigur este că Horia Vîrlan va interacţiona cu publicul şi va face diverse recomandări folositoare în bucătărie", spune Beatrice Szuhai, responsabil de marketing al centrului comercial. Absolvent al unor cursuri de profil în Statele Unite şi cu experienţă de lucru în Marea Britanie şi în Ungaria, Horia Vîrlan se va afla pentru a doua oară la Lotus. "A fost prima oară când s-a extins mallul, iar acum l-am rechemat fiindcă e unul din preferaţii publicului", a explicat Beatrice.