Cum arată evenimentele săptămânii trecute, prin ochii lui Bihorel: 

Luni

Vio către Ghiusi: "Am auzit că un primar de la voi s-a apucat să distrugă nişte vestigii dacice, ca să nu afle lumea că Arpad a fost primul în comuna respectivă, care pe vremea aia era o comună primitivă". "Apoi şi noi suntem urmaşii lui Arpad cum sunteţi voi ai lui Decebal".

Marţi

Bolovan s-a arătat decis să extindă în continuare aeroportul: "Vrem să prelungim pista cu 400 de metri, ca să poată ateriza şi avioane mai mari". "Dar pe criza asta vor zbura mai multe?". "Va fi o criză de avioane. Pentru că acum fac curăţenie în subordonate şi foarte mulţi o să zboare de acolo".

Miercuri

Birtaşul vrea să facă cel mai modern spital de infecţioase din ţară: "Va avea sute de locuri, cu circuite separate, în caz că ne mai paşte vreo pandemie". "Estimaţi o explozie de virusuri?". "La ce lighioane mănâncă chinezii, ne aşteptăm la ce-i mai rău".

Joi

Telescopul montat pe dealul Ciuperca nu avea toate avizele necesare, aşa că a fost desfiinţat. Patronul mi s-a plâns: "Eu nu doream neapărat să fac bani din asta, dar prietenii mi-au cerut să pun un telescop...

Citiţi mai mult pe Blogul lui Bihorel!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare