Ca de obicei, Bihorel comentează în stilul propiriu evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: „Ce mândrețe de paradă am făcut cu ocazia aniversării a 105 ani de administrație românească!”. „Nu-s chiar 105, că am mai administrat și noi urbea prin 1940”. „Recunoști că orașul s-a schimbat în bine în ultimul timp?”. „Asta mă deranjează, că s-au făcut atâtea modificări încât, dacă se întorc husarii, o să se rătăcească pe străzi”.

Marți

Bipeda s-a decis să revină la Primărie. „Cred că eu voi fi viceprimar și trebuie să-i mulțumesc pentru asta nu lui Bolovan, ci Păsăroiului de la PSD, care atâta l-a terfelit pe Birtaș, că nu mai e posibilă o colaborare între comasați”. 

Miercuri

Beni Hill asfaltatorul, mâhnit: „Justiția nu mi-a dat dreptate, așa că nu mai construiesc eu Spitalul de Infecțioase”. „Dar ce nu ți-a convenit la licitație? S-au făcut manevre ca să fii scos pe locul doi? Au fost favorizați câștigătorii?”. „M-a nemulțumit că nu am câștigat eu, atât”.

Joi

Minune dumnezeiască în Postul Paștelui: Poliția Locală a confiscat trei mașini care aruncau gunoiul aiurea. Șeful s-a lăudat: „De fapt am prins 10 mașini care transportau gunoi, numai că, după ce le-am sechestrat, au venit cei de la RER să reclame că 7 dintre ele erau ale lor, în exercițiul funcțiunii”.

Vineri

Puradel, în extaz: „Bulibașa nostru a fost primul care s-a interesat de candidatura la Consiliul Județean”. „Are ceva șanse?”. „Cam mici, că cei din Biroul Electoral cer multe semnături”. „Și nu puteți strânge atâtea, la ce popor mare sunteți?”. „Problema nu e cu poporul, ci cu faptul că nu prea știu semna”.

Sâmbătă

Decizie istorică la Curtea de Apel: o individă care a umplut județul de gunoaie a fost condamnată cu suspendare. Pe femeie a umflat-o râsul. „Bine că nu m-au suspendat de gât! Partea haioasă e că s-a decis confiscarea mărfii, adică a gunoaielor. Așa că nici măcar nu mai trebuie să fac curățenie, că gozul e acum al Statului”.

Duminică

Șeful de la baschet a declarat: „Aș vrea ca echipa mea și Aeroportul să nu aibă probleme cu LOT-ul”.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!