Așa cum ne-a obișnuit, Bihorel are propria sa variantă cu privire la evenimentele săptămânii trecute: 

Luni

Vio către Ghiusi: „Mă mir că nu v-a dat vouă postul de viceprimar după plecarea titularului la Prefectură”. „Noi n-am mai avut pe cineva acolo de pe vremea Bipedei, dar să nu dea Dumnezeu să ajungă ei odată la mâna noastră, că vor plăti cu vârf și îndesat această aroganță. Doar știi că și gura lu' oamenii noștri trebuie să mănâncă”.

Marți 

Birtașul: „Dacă dau un termen prea optimist pentru finalizarea investițiilor, mă taxează lumea că nu-l respect”. „Dar de ce nu dai un termen de finalizare mai mare? Că, dacă se finalizează mai repede, primești laude, nu înjurături...”. „Așa am făcut cu pornirea tramvaiului înainte de începerea școlii. Eu mă țin de cuvânt, doar că mă refeream la începerea semestrului II al școlii”. 

Miercuri

Păsztorul, despre proiectul cu pistele pentru bicicliști pe diguri: „După cum vedeți, eu sunt harnic, numai când eram la Consiliul Județean m-a stricat Ianoș”. „Și chiar veți amenaja peste 200 de kilometri de piste?”. „Ăsta e doar primul pas, mai fac o pistă și pentru hidrobiciclete”.

Joi

Nae polițistul, indignat: „Am reușit să dăm afară un coleg care umbla mai mult beat, dar Justiția ne-a impus să-l reangajăm”. „Și ce e de făcut?”. „Îl punem la Rutieră, că are nasul format și-i recunoaște pe bețivi dintr-o ochire”.

Vineri

Șeful Aeroportului, despre încurcătura de bagaje: „Având în vedere că erau doar două chartere pe pistă am fi avut 50% șanse să nimerim corect bagajele”. „Cred că mai rău de așa ceva nu se poate întâmpla”. „Glumești. Eu mă bucur că n-am încurcat avioanele și că cei din Turcia n-au ajuns în Egipt”.

Sâmbătă

AJOFM-ul a anunțat că a scăzut șomajul în județ la cote inimaginabil de mici. Șeful a găsit și o explicație pentru acest fenomen: „Hai să numărăm: centura Oșorhei, centura Sânmartin, centura Sântandrei, centura Aleșd și, în curând, centura Beiuș și centura Biharia”. „Nu înțeleg, ce înseamnă asta?”. „Datorită acestor investiții s-au creat sute de locuri de muncă pentru persoanele care prestează pe centură”.

Duminică

11 sorbonei au ajuns membri în comisia de atestare a diplomelor. Păi, cine știe cel mai bine cum arată o diplomă falsă?

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!