Iată cum arată evenimentele săptămânii trecute văzute prin ochii lui Bihorel!

Luni

Vio către Ghiusi: „În continuare Viktor al vostru joacă tare. A zis că pe el nu-l poate schimba Uniunea Europeană, ba mai mult, că el va încerca să schimbe UE”. „Aici are dreptate, pe el nici lutul galben nu-l mai schimbă. Și dacă lucrurile mergeau în Ucraina, cum sperau stăpânii lui de la Kremlin, Ungaria reușea să schimbe UE cu URSS”.

Marți 

Părintele șuvițat are idei geniale în ce privește combaterea corupției. „Domnule ministru, decât să veniți cu idei crețe, mai bine reparați scanerele din vămi, împușcați mafia din Portul Constanța și scădeți evaziunea cu 4% din PIB”. „Eu merg pe varianta turnătorilor. Dacă îl torni pe un evazionist, primești o parte din sumă. La ce neam suntem, jumătate din populația țării va trăi de pe urma acestei activități”.

Miercuri

Șeful highidișilor, fericit. „Eram acuzați că dădeam un singur spectacol pe an, de 1 Decembrie, la Casa Sindicatelor, în fața a 500 de oameni. Iată că, acum, anual ne văd 5.000 de oameni, e drept că tot într-un singur spectacol, la Arenă”.

Joi

De vorbă cu artiștii care fac picturi murale pe uriașele calcane de case din oraș. „Excelentă idee ați avut și, în plus, felicitări pentru talentul vostru! E greu să lucrezi pe pereți?”. „Deocamdată nu, că temele alese de noi sunt arta și copilăria. Când vom picta și mutre de politicieni va trebui să hidroizolăm clădirea, că vor urina cetățenii pe ziduri”.

Vineri

Nae polițistul, despre problemele rutiere: „Ca să limităm numărul de accidente, am decis să amplasăm radare în cascadă”. „Și a avut efect?”. „Nu prea. Probabil pentru că le-am pus pe toate în cascada de la Vadu Crișului”.

Sâmbătă

Lumina pesedistă din Consiliul Local iar s-a trezit vorbind. „Vreau să scadă prețul gigacaloriei, să-i subvenționăm pe cetățeni, nu să aruncăm bani pe avioane”. „Și de ce doar cei de la blocuri să primească compensații la căldură? Ăia de la case nu merită?”. „Să le dăm și lor! Să le dăm tuturor, că nu dau de la mine”.

Duminică

Din cauza lipsei forței de muncă în agricultură, vor apărea drone care să facă toate activitățile. Trebuie adaptate, ca să și bea pălincă și să fumeze.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!