Ca de obicei, Bihorel comentează în stilul propriu evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că Viktor al vostru i-a dat un cal cadou lui Erdogan. Deh, popoare de călăreți...”. „Calul pe care i l-a dat era ultimul care ne-a mai rămas după ce ne-ați furat hergheliile când am intrat în Ardeal”.

Marți

Bolovan, după ce Curtea de Apel din Cluj a anulat traseul noului inel metropolitan: „Judecătorii de la Cluj au analizat situația de parcă traseul ar fi trecut prin mijlocul curții lor. Adică al Curții de Apel Cluj”. „Și ce veți face mai departe?”. „Nu am să opresc construirea inelului, chiar dacă ar fi să deviez traseul pe la Ciucea”.

Miercuri

Orădeanul care a câștigat concursul „Românii au talent” a declarat că ar vrea să rămână însărcinat. „La ce nivel a  ajuns știința, cred că-i posibil ca și bărbații să nască”. „Dacă vei reuși, atunci chiar că meriți titlul de român cu talent”. „Nu cred că ar fi o premieră în România. Pe vremea comuniștilor și bărbații rămâneau însărcinați, când primeau sarcină de partid”.

Joi

Puradel, un car de nervi: „Auzi, mă, la escrocii ăști anti-vacciniști de la AUR. S-au apucat de campanie electorală pe spinarea neamurilor mele”. „Cum adică?”. „Păi, au zis că dacă ei ajung la putere o să desființeze ajutoarele sociale. Da' ce vor să facă cu noi? Să ne extermine prin muncă?”.

Vineri

Avioanele care zboară din Oradea vor fi subvenționate. Cineva de la Aeroport a explicat schema de compensare: „Nu toți pasagerii se vor bucura de bilete la preț mic. Doar cei echipați în trening, care ascultă manele în avion și ca bagaj de mână au sacoșe de rafie”.

Sâmbătă

Orașul faptelor bune s-a dovedit până la urmă și orașul faptelor rele. Doi muncitori de la salubritate au furat din cutia unde se strângeau bani pentru o cauză umanitară. Unul dintre ei a declarat: „Când  am văzut că am făcut o faptă rea, am zis să fac și una bună. Am dat banii înapoi. Chit că, la câți bani am în buzunare, aș merita și eu o campanie umanitară, lunar”.

Duminică

Crește TVA, așa că vânzările de locuințe au explodat. Mai bine vânzările decât locuințele.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!