Ca de obicei, Bihorel nu se poate abține să nu comenteze evenimentele săptămânii trecute cu umor: 

Luni

Vio către Ghiusi. „De ziua maghiarimii iar veniți cu carele acelea alegorice, cu flori. Chiar nu mai aveți și alte idei?”. „Chestia aia cu carul cu flori este pentru vameșii fraieri. Tu nu ai observat că de trei ediții încoace aranjamentele florale nu mai sunt din trandafiri, ci din flori de mac și cânepă indiană?”.

Marți

Bolovan, despre propunerile de a fi premier în echipa lui Ciucă. „Omul își merită numele, că va fi ciuca bătăilor la alegerile prezidențiale”. „Dar Geoană este mai bun?”. „Eu am un principiu: decât cu un prost la câștig, mai bine cu un deștept la pagubă. Din păcate, în cazul liberalilor se aplică principiul: cu un prost la pierdere”.

Miercuri

Cu șeful LGTB-ului, despre imposibilitatea de a găsi un loc în oraș unde să defileze. „Este scandalos. Intenționat, toate cultele, dar și incultele, au solicitat Primăriei spații pentru întruniri, numai să nu avem noi unde ne aduna”. „Păi, știi cum sunt popii...”. „Asta mă surprinde, că mulți dintre ei împărtășesc valorile noastre, dar nu pe față, ci mai mult pe dos”.

Joi

O rentieră de la exploatarea de dolomită mi-a explicat: „Noi de trei ani nu mai lucrăm nimic, dar Guvernul ne dă bani să luăm utilaje pe care o să ni le vândă băieții deștepți”. „Dar licență de exploatare cum ați primit?”. „Evident că prin mila Domnului. Mai exact a domnului prim-ministru”.

Vineri

Brancardiologul, fericit că se va renova Facultatea de Medicină. „Vă bucurați că nu vă mai pică tavanul în cap la cursuri?”. „Nici pomeneală, că pe mine nu m-a prea prins la ore. Dar, la atât bănet, o să vină un constructor de casă să facă reparațiile”. „Păi, nu se face licitație?”. „Când vin banii de la București, vin împreună cu constructorii”.

Sâmbătă

S-a înregistrat un seism în zona noastră, deși nu știam că stăm pe o falie. Șeful de la seismologie a găsit explicația: „La ce miniștri vin pe la voi, nu mă mir că se cutremură pământul. Dacă vreți liniște, nu-l mai lăsați pe șeful de la Transporturi la voi în județ”.

Duminică

Senzațional: parteneriat între clubul de fotbal și Muzeul Țării Crișurilor! Cei de la muzeu au explicat că au și ei exponate la fel de vechi ca unii jucători.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!