Cum arată evenimentele săptămânii trecute, prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi: „Viktorașul vostru a zis că face ceva pe Uniunea Europeană și că nu va da niciun șfanț pentru Ucraina. Dar s-a făcut mic când l-au luat europenii la rost”. „Nu-i adevărat, a fost foarte curajos. Efectiv a făcut pe UE, dar nu s-a văzut pentru că nu și-a deschis fermoarul”.

Marți 

Cu Bolovan despre noua ispravă liberală a președintelui Consiliului Județean Prahova: „Ce o să se facă partidul după ce l-a pescuit DNA-ul?”. „Eu pun altfel întrebarea: ce o să se facă dacă DNA-ul nu-i înhață pe toți actualii șefi ai PNL?”.

Miercuri

Cu Nae polițistul despre un escroc care s-a dat purtător de cuvânt al Poliției: „Păi, bine, mă, escrocul ca escrocul, dar mă mir că oamenii nu s-au prins că-i un țepar, la ce față are?”. „Oamenii nu se mai miră de nimic. Uite ce fețe au cei din Guvern și din Parlament! Același aspect comercial ca borfașul în cauză”.

Joi

Tanti Zoe pensionara, despre tânguirea studenților: „Se plâng că stau trei în cameră, că au o mașină de gătit la 70 de persoane și una de spălat la 30”. „Și n-au dreptate?”. „Păi, noi ne făceam ceaiul pe bolțar, baia era comună pentru tot etajul, iar mașina de spălat nici nu se înființase. Dar de ce nu se plâng că ies din școală la fel de deștepți ca la intrare?”.

Vineri

Hipermarketurile au depășit orice limită de nesimțire. Degeaba le închide Protecția Consumatorilor, că o iau de la capăt cu mizeriile și micile furtișaguri. Șeful OPC a declarat: „Când intru în magazine, îmi amintesc cum mirosea la Cooperativele de la țară, a petrol lampant și napolitane râncede”.

Sâmbătă

Un țăran din Cheriu a cerut Poliției ca nu cumva să dea aviz pentru Inelul metropolitan, mai ales că și justiția s-a pronunțat în acest sens. „Credeți că Bolovan va ignora decizia?”. „Nu, dar precis va mai micșora lățimea drumului, îl va ciurui și va pune niște bălegar, ca să intre la categoria drum de țară și să nu modifice traseul”.

Duminică

Mulți elevi reclamă că nu mai există hârtie igienică la toalete. Lasă, că în schimb sunt seringi din belșug...

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!