Cum arată evenimentele săptămânii prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că și la Artand se mai fac arestări, nu doar la Borș. Doi polițiști de frontieră maghiari au fost legați pentru șpaga cerută unui șofer”. „Deja Guvernul de la Budapesta a luat măsuri. Toți cei care lucrează pe granița cu România trebuie să poarte măști”. „Din cauza Covidului?”. „Nu, din cauză că și corupția este molipsitoare”.

Marți

Doctorița de la Casa de Pensii acuzată că a luat peste 200 de șpăgi într-o lună a scăpat de dosar prin prescripție. „Iată de ce e indicat să faci cât mai multe acte de corupție”, s-a confesat doamna. „La câte șpăgi am luat, n-au apucat magistrații să le judece pe toate, așa că faptele s-au prescris”.

Miercuri

Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier a fost reținut. Avocatul lui: „De felul lui, omul e un tip mai reținut. Dar dacă legile s-ar aplica în toată țara, n-ar mai rămâne unul din în libertate, iar jumătate dintre parlamentari ar intra la pușcărie”.

Joi

Nae, polițistul: „Au apărut infractori care le promit bătrânilor că le recalculează pensiile”. „E clar că Guvernul nu suportă concurența. De ce nu-i arestați și pe miniștrii care tot la două zile promit poporului că recalculează pensiile de mizerie?”.

Vineri

La Aquapark se va mai face un bazin. Un șef de acolo mi-a explicat: „Trebuie să avem un bazin unde oamenii să poată înota”. „Păi, aveți unul olimpic, bașca unul pentru sărituri”. „Pe alea poți să le uiți. Au fost transferate la Direcția Patrimoniu Imobiliar, iar ce ajunge acolo apoi dispare”.

Sâmbătă

Puradel, om de cultură - deocamdată de canabis -, își petrece weekendurile cu oamenii legii. „Am onorat invitația doamnei judecător să folosesc pontonul de la casa dânsei”. „Și cum ai folosit pontonul?”. „Am trecut Crișul cu neamurile mele, soțul doamnei ne-a făcut un bograci,  noi am adus băutură, după care, ca să nu mergem cu mâna goală, am rupt niște lețuri din ponton să facem foc, că ni s-a terminat parchetul din blocul NATO”.

Duminică

Cică Poliția locală a mers la școală. Era și cazul. Dar deocamdată doar în control.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!