Vezi cum arată evenimentele săptămânii trecute prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi: "Am auzit că Odeonul este nervos că au început controalele la un primar de-al lui. Zice că-i control pe criterii politice". "Bine zice. De când au venit liberalii, se fac controale politic, când eram noi la putere, nu se făceau controale. Tot politic".

Marţi

Ianoş, proaspăt trezit din somn: "A venit un candidat din Capitală să-l facă pe Brancardier fricos şi laş. L-am reclamat la Biroul Electoral pentru minciună şi dezinformare". "Dar Brancardierul e chiar aşa curajos?". "Păi, îţi trebuie curaj, nu glumă, să plagiezi nu una, ci două lucrări de doctorat".

Miercuri

De poveşti cu un primar de comună: "Am auzit că vă bagă Bolovan 12 criterii de performanţă, dacă mai vreţi bani de la Judeţ". "Nu ştie ce vorbeşte. Păi, eu abia am apucat să citesc primele trei criterii şi m-a luat o durere de cap de care am scăpat abia după trei deţi de pălincă".

Joi

Galezul, de când e vice la Judeţ, şi-a amintit că a fost şef la Garda Financiară. "I-am verificat pe oamenii lui Ianoş şi ai Păsztorului, care de patru ani se chinuie să facă curent din căcat, pe salarii neruşinate". "Şi au reuşit?"...

Vezi continuarea pe Blogul lui Bihorel!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare