Cum arată evenimentele săptămânii trecute prin ochii lui Bihorel: 

Luni

Vio către Ghiusi. "Se spune despre voi că aţi fost tot timpul la conducerea ţării, indiferent cine a avut majoritatea". "Ca să înţelegi politica noastră, îţi dau exemplul de la Prezidenţiale: în turul I l-am votat pe Kelemen, în turul II pe Iohannis şi în turul II pe Viorica Dăncilă".

Marţi

Păstorul, acuzat pe nedrept că a distrus Teatrul din oraş. "Mă supraestimaţi, eu m-am ocupat exclusiv de Aeroport. Distrugerea Teatrului a căzut în seama lui Ianoş, care a pus o conducere din fostul URSS". "Şi tu ai fost foarte îngrijorat...". "Sincer, nu mă deranjează ca, după maghiară, cea mai vorbită limbă în teatru să fie rusa, nu româna".

Miercuri

Puradel, jignit că nu i se recunosc competenţele. "În domeniul artistic am mai multe diplome decât Picasso şi Andrei Şerban la un loc, aşa că pot evalua orice director care nu-i PSD-ist". "Dar crezi că diplomele ţin loc de talent?". "Dacă ai şi tupeu cât China, da!".

Joi

Jeamănu şi-a cumpărat o eşarfă neagră şi umblă cu ea pe stradă în căutarea Statului Român. "Asta ce vrea să însemne?", l-am abordat. "Că am pus poprire pe Romatsa Copiilor şi aştept 400 de milioane de euroi"...

Citiţi mai mult pe Blogul lui Bihorel!